Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Novo Tip S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dezinfectant pentru maini Decosept
48 lei
Brand
Dezinfectant
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Soluţie gata preparată pentru dezinfecţia mâinilor şi a pielii în chirurgie şi în practica medicală generală

Compoziţie: izopropanol, n-propanol, clorură de benzalconiu, aditivi pentru protecţia pielii, parfum, colorant
Spectru de acţiune : bactericid, fungicid, virucid (inactiveaza HBV / HIV, Rota virus), tuberculocid (inclusiv Mycobacterium terrae)
Aplicabilitate : pentru dezinfecţia mâinilor şi a tegumentelor preoperator, pentru igiena şi dezinfecţia mâinilor după diferite manevre medico-chirurgicale
Se aplică aproximativ 3 ml decosept pe mâini şi încheieturi şi se freacă bine minim 30 de secunde, până la uscare. Pentru inactivarea Mycobacterium tuberculosis este necesar să se frece mâinile minim 3 minute.

Pentru inactivarea viruşilor HBV / HIV se fricţionează minim 1 minut.
Pentru dezinfecţia mâinilor în chirurgie se aplică aproximativ 5 ml decosept pe mâini şi încheieturi şi se freacă bine. După uscare se repetă procedura de încă două ori (minim 3 minute).

Pentru folosirea eficientă a Decoseptului în sălile de operaţii, se foloseşte    dispenserul (dozator de perete acţionat cu cotul, care prezintă un recipient de 500 ml prevăzut cu o pompă dozimetrică ce dozează 5 ml dezinfectant la o singură apăsare cu cotul).
Datorită aditivilor speciali de protecţie a pielii, Decosept poate fi aplicat de 20 până la 40 de ori pe zi, chiar şi în cazul pielii sensibile.
Mod de prezentare: canistra 5 l.
Din Gura in Gura